Du är inte ansluten. Nyhetsbrevet kan innehålla viss användarinformation så att de kanske inte visas korrekt.

Hyresgästföreningen Sollentuna - Nyhetsbrev #284

Hyresgästföreningen Sollentuna - Nyhetsbrev #284

N‍yhetsbrev från Hyresgästföreningen Sollentuna

Fredag, 19 Januari 2024 ‍


Hej Besökare ,

Hyresgästföreningen Sollentuna är en partipolitiskt obunden, men bostadspolitiskt aktiv, organisation. Vi verkar för utveckling av hyresrätten och hyresgästinflytande över boendet. Vi verkar mot utförsäljningar, ombildningar och överföring av miljardvärden från Sollentunahem till andra kommunala bolag.

 

Vi ger ut detta nyhetsbrev i syfte att sprida kunskap och information om bostadspolitik och andra frågor som rör boendet, och vi är mycket tacksamma för att just du prenumererar på detta nyhetsbrev!

 

Kom med i vår namninsamling mot utförsäljningen av Sollentunahem! Mejla namn, gatuadress och e-postadress till namninsamling@hgfsollentuna.se.

 

Tufft bostadspolitiskt mål – 500 000 bostäder till 2030. Nya Kombohus i Kiruna. Förslag om ändringar av investeringsstödet för bostadsbyggande. Svaga bostadspolitiska förslag enligt Attefall och Weiss. Veckans kioskvältare: ”Inför marknadshyror som kan avskaffa bostadsköerna”. Här rivs allmännyttiga lägenheter. Skärholmen byggs ihop med Sätra. Vanliga hyresrätter blev dyra hotellbostäder. 39 000 måste betala tillbaka bostadsbidrag.

 

Följ våra andra nyheter och aktiviteter på www.hgfsollentuna.se, samt på Facebook; https://facebook.com/hgfsollentuna.  

 

Dela gärna i dina nätverk!


Senaste på vår youtube-kanal



Artiklar från vår hemsida‍


Du har f‍ått detta nyhetsbrev för att du har registrerat din e-postadress på vår hemsida. Du kan när som helst lämna detta nyhetsbrev genom att klicka på länken ovan. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till 3:e part och endast användas inom vår egna verksamhet enl. GDPR.