Kultur

Välkomna till vår nya kultursida
Inom hyresgästföreningen Sollentuna har vi alltid sett det vida perspektivet av kultur som grunden för tryggheten i ett samhälle. Därför har vi nu skapat denna rubrik på vår hemsida där vi och ni kan publicera material ur ett bredare kulturperspektiv. Det kan vara allt från krönikor, musik-bok tips till reportage eller reklam för lokala event. Vi vill helt enkelt här skapa en plattform för att vi ska kunna prata om livet mellan husen och det som skapar tryggheten inom oss. Vi smyger igång och hoppas att det här ska bli en sida där ni hyresgäster, medlemmar i hyresgästföreningen och vanliga Sollentunabor känner er välkomna.

Krönika

Post Corona & Post klimatmedvetenheten - signerat Johan Flyckt

Signerat Johan Flyckt 2 feb 2021
Det finns ett känt faktum i att när du väl fått upp ögonen för ett skeende i historien så kan du inte bara blunda och låtsas att du inte sett. Du kan försöka inom ramen för ditt eget självbedrägeri men du kommer att misslyckas.

Tidigare kröniker


Anmälan till seminarium

När du registrerar dig kommer det skickas en bekräftelse på den e-postadressen du registrerade med. Klicka på länken som kommer med bekräftelsen för att aktivera din registering, annars kommer det inte att skickas något inbjudan till dig. Kontrollera att din e-postadress är korrekt innan du skickar iväg din registrering.

Ordförande
Thomas axelsson
070 - 653 56 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Folkrörelsestrateg & Processledare
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Johan Flyckt
Tel: 010 - 459 19 49
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Postadress
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Hyresgästföreningen Sollentuna
Box 10117
121 28 Stockholm-Globen

Sociala Medier