Skip to main content

Nyheter

Inbjudan till hyresgäster på Ribbings väg i Edsberg

Grävmaskinwiki
Torsdagen den 3 september håller Hyresgästföreningen Centrala Edsberg ett möte angående bullret, och andra störningar, på grund av förtätningsbygget av 133 nya hyresrätter.

Plats: Gården vid Ribbings väg 15-29.
Tid: 19.00.

Alla hyresgäster på Ribbings väg 9 a-c och 15-33 är hjärtligt välkomna!

På mötet kan du få information om hur bostadsbyggandet kommer att utveckla sig (än så länge har man bara börjat bereda mark för två av fyra nya huskroppar) men framförallt föra fram dina åsikter om hur detta sköts och hur det drabbar hyresgästerna i området.

Den lokala hyresgästföreningen behöver din hjälp för att kunna vända oss till Sollentunahem och Sollentuna kommun och klaga på den hantering ni utsatts för den senaste tiden.

Ni som är inbjudna till detta möte är alla hyresgäster boende på Ribbings väg 9 a-c och Ribbings väg 15-33.

Vid detta första möte finns vi på plats för att i första hand lyssna och ta med oss era erfarenheter. Det vi lovar är att föra dem vidare på ett mycket tydligt sätt.

Vi kommer också att lyssna in hur vi kan stödja er som själv vill driva frågan på olika sätt. Glöm inte att det är ni som blivit lidande av Sollentunahems och Sollentuna kommuns misstag och nonchalans. Så det är er de är rädda för.
250px Italian sausage on the grill

Vi bjuder på grillad korv och kaffe.

Välkomna!

Hyresgästföreningen Centrala Edsberg
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .